De Gorsselse heide is van ons allemaal. Een natuurparel in onze gemeente. Heerlijk om er te genieten. Een plek om trots op te zijn als inwoner en te koesteren. Om de heide mooi te houden moeten we er met z’n allen aan blijven werken. Dat kost menskracht en geld. Laat zien dat je hart hebt voor de hei. Ondersteun ons en word Heidemaatje voor een mooi bedrag. Ga voor brons € 25, zilver € 50 of goud € 100 per jaar, gedurende tenminste 2 jaar. Vul de machtiging in en mail deze naar info@markegorsselseheide.nl.

Als Heidemaatje ontvang je gratis het prachtige boek (2017) over de Marke Gorsselse Heide. Ook kan je deelnemen aan een speciale excursie onder leiding van ervaren gidsen of kosteloos een lezing van ons bijwonen.

De Marke Gorsselse Heide is officieel erkend als ANBI-instelling; onder voorwaarden is jouw bijdrage fiscaal aftrekbaar. Doe mee. De heide wordt zo een stukje van jou!

Als Heidemaatje draag je bij aan het beheer van de Gorsselse heide.

Automatische afschrijven is voor ons de prettigste manier om donaties te ontvangen en je hoeft er niets meer voor te doen om je bijdrage jaarlijks over te maken.