We zijn verheugd bekend te maken dat Harmke Schrijver per februari toegetreden is tot het bestuur van de Marke Gorsselse Heide. Zij stelt zich zelf aan jullie voor.

Hallo, ik ben Harmke Schrijver, 32 jaar en ik woon in Harfsen. Ik kom van oorsprong uit Amersfoort en ben voor werk ongeveer vier jaar geleden deze kant op verhuisd.

Ik heb een agrarische achtergrond en altijd al veel interesse voor natuur en dier. Momenteel ben ik zelfstandig weidebeheer adviseur in de paardenhouderij (bekijk zeker even mijn site: www.horseenhabitat.nl) Daarnaast ben ik bedrijfsopvolger en weekendmedewerker op het natuurinclusieve melkveebedrijf van mijn schoonouders en vriend in Harfsen.

Mijn interesse voor de Gorsselse Heide werd deels gewekt omdat ik bijna dagelijks wandel met mijn paard rondom de heide en omdat ik voor mijn opleiding natuurondernemer (HAS den Bosch) praktijkopdrachten moest doen over een natuurgebied in de omgeving en me ging inlezen in het gebied. Ik wil graag lokaal iets bijdragen aan de verbinding tussen agrarische en natuur en ben enthousiast om ervaring en kennis op te doen in het bestuurswerk en van de andere bestuursleden.

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten.