Bestuur Marke Gorsselse Heide zoekt
een goede en gezellige
secretaris-penningmeester

De Gorsselse Heide is een van de weinige natte heidegebieden in Nederland, een natuurparel. Marke Gorsselse Heide is een initiatief van inwoners die het beheer van de Gorsselse Heide doen samen met andere lokale vrijwilligersorganisaties, zoals IVN en de Natuurwerkgroep Gorssel, boeren en imkers. Natuur kun je het beste beschermen door inwoners erbij te betrekken. We organiseren maandelijkse excursies met IVN, hebben programma’s met scholen in de omgeving, houden lezingen en voor de komende jaren hebben we nog meer enthousiaste plannen.
Het bestuurslid dat we zoeken is enthousiast, heeft belangstelling voor de Gorsselse Heide, komt uit de omgeving en heeft er plezier in te zorgen dat onze administratie en financiële administratie goed op orde zijn. We zoeken iemand die weet wat de taken van een secretaris en penningmeester van een bestuur inhouden en dat degelijk en positief kritisch doet. Daarnaast is er alle ruimte om je op een andere manier voor de Gorsselse Heide in te zetten, maar dat hangt er vanaf hoeveel tijd jij beschikbaar hebt. We zijn een werkbestuur, maar we vinden het ook prima als je het bij de bestuurdersrol en je secretaris-penningmeester taken wil houden.
Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan vóór 15 februari een mail naar info@markegorsselseheide.nl.
Meer informatie kunt je krijgen bij Andrea van Schie tel. nr 06 54352748 en is te vinden op onze website www.markegorsselseheide.nl.