woensdag 19 juni 2019
Over onze
visie
Lees ons
blog
Werkzaamheden
op de heide
In samenwerking met IVN zijn er 18 gebiedsgidsen opgeleid die in 2011 excursies gaan leiden op de Gorsselse Heide. IVN is een landelijke vereniging die zich vooral inspant om mensen te betrekken bij de natuur door natuureducatie. Samen met Marke Gorsselse Heide hebben ze een programma gemaakt dat geheel gericht was op de cultuurhistorie en natuur van de Gorsselse Heide.

 

Naast leden van IVN meldden zich ook inwoners om gids te worden. Zij hebben het afgelopen jaar een cursus gevolgd die door IVN helemaal toegesneden was op de Gorsselse Heide. De laatste avond werd geheel in de gebiedssfeer uitgeluid met gagelbier. Er staan 10 excursies gepland voor dit jaar. Meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wilt u met een eigen groep, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, onder begeleiding van een gebiedsgids een wandeling maken over de heide, dan organiseren we dat met plezier voor u. In dat geval kunt u zich ook aanmelden bij de genoemde contactpersonen.